Uitbreiding!!!
Ja hoor! Nog 1 week en dan gaan we de verbouwing inzetten!!! We krijgen er maar liefst een slordige 100 m2 bij!!! Hoe tof is dat! Genoeg ruimte om meer te kunnen walballen, sleetjes te trekken/duwen en te kunnen boxen! Wij kunnen niet wachten!!! Wil je graag meehelpen? Daar zijn wij heel blij mee en starten vrijdagavond rond 19:00 uur en zijn zondag hopelijk een heel stuk verder! Meld je aan bij Michel of Sungi.

Ouder-kindtraining
Op veler verzoek, presenteren wij de nieuwe data voor de ouder-kindtrainine. We hebben hem 1 week verplaatst i.v.m. de aankomende verbouwing. De trainingen zullen op de volgende zondagen plaats vinden: 5 februari, 12 februari, 19 februari en 26 februari, 5 maart. Zetten jullie hem alvast in je agenda? Je kunt je al opgeven via de website. Tot de 5e!

Kerstspecial!
Voor iedereen die bij ons sport, organiseren we op vrijdag 23 december om 19:00 uur uur een mooie training! Zo kun je fit de kerstdagen in! Heb je zin om samen te bewegen, met een hoge dosis gezelligheid tijdens en na de training! Schrijf je dan nu in en zet hem in de agenda!!! Wij hebben er zin in en hopen dat we met veel enthousiaste sporters er een feestje van gaan maken!!! Team Boxing Opdam

HYROX Amsterdam 2022
Afgelopen zaterdag heeft een groep van 14 heren en 2 dames meegedaan met de HYROX Amsterdam. Voor iedereen de eerste keer! Na maanden van training was daar het moment! De eerste duo's waren om 8:30 uur al aan de beurt en de laatste twee dames pas om 15:50 uur. De rest van onze sporters zijn ertussen in gestart ;). Iedereen heeft het gehaald wat super knap is! Een groot deel gaat door trainen voor de HYROX Maastricht. Deze zal zaterdag 21 januari plaats vinden! Wil jij ook me

Start Parkinson Boksles
Maandag 5 september start bij ons de Parkinson boksles. Heb jij Parkinson en wil je de strijd tegen de ziekte aangaan? Meer kracht, meer balans, beter slapen en in beweging blijven. Kom dan vrijblijvend een les meedoen. De lessen zullen elke dinsdag en donderdagochtend van 11:00-12:00 uur plaatsvinden in groepsverband. Meer hierover kun je lezen op in deze rubriek. Geef je op via de onze mail of bel ons op: 06-82466807.

Rooster zomervakantie
Rooster zomervakantie Tijdens de zomervakantie hebben wij een aangepast rooster. Dit zal van 11 juli tot en met 21 augustus draaien. Wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie toe!

Tijden Pinksteren
Let op! Tijdens de Pinksteren geven we de trainingen op andere tijden. Op zondag vervallen de trainingen en op maandag tweede Pinksterdag geven we de volgende lessen: 10:00 - 11:00 uur Powertraining 10:00 - 11:00 uur Bokszaktraining De ouder-kindles vervalt en wordt ingehaald op zondag 19 juni om 10:30 uur.

Aanmelden Hyrox
AANMELDEN HYROX! Inmiddels hebben we al een mooie grote groep verzameld! Vanaf deze week kun je je aansluiten bij de Hyrox training op zaterdag van 10:30-11:30 uur onder leiding van Rick! Hij zal de komende weken gebruiken om je voor te bereiden op de Hyrox! Zaterdag 25 juni hebben we een kickoff voor de mensen die zich ingeschreven hebben en trappen we af met een mooi trainingsprogramma! Ga jij de uitdaging met ons aan? Geef je op bij 1 van onze trainers!

Grappling verhuisd!
Vanaf dinsdag 16 mei verhuizen we de grappling van de vrijdagavond naar de dinsdagavond. De grappling zal dan van 20:15 - 21:15 uur zijn! Neem al je vrienden mee! En kom het een keer uitproberen!

Meer weergeven

Contact

By Opdam
Pasteurweg 40 (ingang aan achterzijde) 
2371 DW Roelofarendsveen
info@opdam-boxing.nl

 

Over ons

 

Onze app

Onze partners

Algemene voorwaarden